Radio Zemra


Në rastë se spo ju hapet Radio atehere  Shkarko & Instalo kete program

Për te regjistruar nickat tuaj klikoni Këtu

Si te instaloni kete plugin/shtojce:

  1. Se pari shkarkoni programin.
  2. Startoni dhe ndiqni instrukcionet
  3. Restartoni  Browserin tuaj!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: